Over praktijk Willeke Kamphof

De huid begint vanaf het 30ste levensjaar de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Het aantal bloedvaatjes neemt af en de hoeveelheid bindweefsel, elastine & hyaluronzuur vermindert. Hierdoor wordt de huid dunner, doffer, minder elastisch en droger. Ook worden de gevolgen van (overmatige) blootstelling aan de zon zichtbaar. Een dermatoloog weet precies wat je kunt doen om dit proces af te remmen of reeds bestaande kenmerken van veroudering te behandelen.

Bij Willeke Kamphof ben je in goede en veilige handen. Kennis van zaken en voorzichtigheid zijn de pijlers van haar praktijk. Je kunt rekenen op een eerlijk advies, waarbij altijd wordt uitgegaan van het unieke van ieder persoon. Samen bespreken we je wensen en de verschillende mogelijkheden. Alle behandelingen zijn gericht op het benadrukken van jouw persoonlijke sterke punten.

https://willekekamphof.nl/

Over Willeke Kamphof – esthetisch dermatoloog

Mijn naam is Willeke Kamphof. Ik ben dermatoloog en sinds 2006 werkzaam geweest in verschillende ziekenhuizen alwaar ik het vak in de volle breedte heb uitgeoefend. Ik heb ruime ervaring het behandelen van eczeem, acne, moedervlekken, haaruitval, nagelafwijkingen, huidkanker, spataderen etc.

Omdat de esthetische kant van het vak mij ook altijd zeer heeft geboeid, ben ik in 2011 mijn praktijk voor cosmetische behandelingen begonnen. De combinatie van werken in het ziekenhuis met daarnaast een praktijk voor esthetische dermatologie was lange tijd ideaal. Maar naarmate de tijd verstreek bleek mijn hart toch meer uit te gaan naar het werken in mijn eigen praktijk, waardoor ik heb besloten mijn baan in het ziekenhuis op te zeggen.

Hoewel ik algemene dermatologie nog steeds enorm boeiend vind, heb ik bemerkt dat ik het belangrijk vind om meer tijd te kunnen uittrekken voor een patiënt. In mijn eigen praktijk kan ik ruim de tijd nemen om aandachtig te luisteren en alle wensen uitgebreid te bespreken, dit in tegenstelling tot een consult in het ziekenhuis.

Naast behandelingen met injectables kun je ook bij mij terecht voor andere vragen, adviezen (en zo nodig behandelingen) aangaande de huid. Denk aan het controleren van moedervlekken, haaruitval, zonneschade, acne of rosacea (couperose met ontstekingen).

Bereikbaarheid

Adresgegevens praktijk

Raadhuisstraat 102

2101HJ Heemstede

 

https://willekekamphof.nl/