Dermatoloog Lidwine van der Spek-Keijser werkt sinds 1999 in het Bravis Ziekenhuis (aanvankelijk alleen op de locatie Roosendaal, later ook in Bergen op Zoom en de buitenpolikliniek te Etten-Leur).

Zij is opgeleid tot dermatoloog in het Leids Universitair Medisch centrum, nadat zij vanaf 1989 gedurende 3 jaar gewerkt had als arts assistent chirurgie en een jaar later als arts assistent dermatologie in het voormalig Leyenburg Ziekenhuis te ’s-Gravenhage.

Zij houdt zich als dermatoloog veel bezig met chirurgische ingrepen voor de behandeling van huidkanker, (onrustige) moedervlekken en ontsierende plekjes. De laatste 5 jaren heeft ze zich daarnaast gespecialiseerd in behandelingen die het verouderingsproces van de huid in gunstige zin beïnvloeden. Zij gebruikt hiervoor hyaluronzuurfillers, botulinetoxine en Ultherapie onder echo-geleiding. Voor haar staat hierbij centraal dat de verfraaiing niet moet leiden tot een onnatuurlijk uiterlijk. Veiligheid en precisie staan bij haar werkwijze centraal.

Ook andere cosmetische behandelingen vinden bij dermaTeam Huid & Laser plaats, zoals laser-ontharen, couperose behandeling, tatoeage verwijderingen, pigmentvlekken verwijderen en wegspuiten van kleine vaatjes aan de benen (sclero-therapie). Een deel van deze behandelingen worden onder haar supervisie uitgevoerd door zeer ervaren huidtherapeuten.

Daarnaast heeft ze als een van de eerste artsen in Nederland veel ervaring met de behandeling van overmatige transpiratie met behulp van de miraDrye techniek.

Deze zorg vindt plaats in dermaTeam Huid & Laser, gevestigd in het fraaie historische gebouw ‘het Klein Arsenaal’  te Bergen op Zoom. Enkele van haar collega’s voeren een groot deel van deze behandelingen ook uit in dermaTeam Huid & Laser te Middelburg.

Voor meer informatie, inclusief prijslijst van de niet vergoede zorg verwijzen we graag naar:  https://dermateam.nl

Uiteraard kunt u ook telefonisch informatie inwinnen bij het secretariaat van dermaTeam Huid & Laser: 0164-263822  of per email: huidlaser@dermateam.nl