Dr. Jonathan Kadouch behaalde in 2009 zijn artsexamen. Direct hierna ging hij aan de slag als arts-assistent plastische chirurgie in het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) te Amsterdam. Tijdens deze periode op de afdeling plastische- en reconstructieve chirurgie werd hij betrokken bij lopend onderzoek naar de complicaties van permanente weke-delen “fillers”. In mei 2010 startte hij in VU medisch centrum met de opleiding tot dermatoloog.

Tijdens deze opleiding dermatologie ronde hij zijn promotie-onderzoek af en behaalde hij zijn doctors-titel op 4 december 2014 met zijn dissertatie getiteld “Complications after permanent soft-tissue fillers”. 

Sinds het afronden van zijn opleiding dermatologie in februari 2015 is hij werkzaam in Mohs Klinieken Amsterdam, waar hij ook werkzaam is als mohschirurg. Sinds 2017 is hij ook werkzaam bij ReSculpt Clinic, een expertisecentrum voor liposucties, lipofillings en lipoedeem. Naast zijn werkzaamheden bij ReSculpt Clinic is Dr. Kadouch ook trainer en internationaal spreker voor injectables (botuline toxine, fillers) bij Merz Aesthetics. 

Dr. Jonathan Kadouch is algemeen bestuurslid van de NVCD