Dr. Germaine Relyveld is naast specialist op het gebied van cosmetiek ook specialist op het gebied van pigmentstoornissen en huidkanker. Haar opleiding tot dermatoloog volgde zij in het Academisch Medisch Centrum te Amsterdam en rondde deze af in 2009. Zij heeft daarnaast verscheidene onderzoeken gedaan op het gebied van pigmentstoornissen die geleid hebben tot een promotie waarmee ze de doctor titel behaalde. Al vroeg in haar carrière raakte zij geïnteresseerd in cosmetische behandelingen. Bij The B Bar richt zij zich dan ook vooral op cosmetische behandelingen (waaronder behandelingen met botuline toxine en hyaluronzuur fillers) en pigmentstoornissen, maar ook op de algemene dermatologische ziektebeelden en preventieve skin checks.

Germaine Relyveld is daarnaast werkzaam in het Antoni van Leeuwenhoek als dermato-oncoloog met als speerpunten de melanoomzorg en diagnostiek van huidkanker.

Haar ervaringen hebben haar geleerd dat het uiterlijk niet alleen erfelijk bepaald is, maar ook een reflectie is van innerlijke- en omgevingsfactoren. Bij The B Bar wordt aan al deze factoren aandacht besteed en wordt eenieder op een eigen unieke wijze behandeld en geadviseerd. De mensen die The B Bar bezoeken moeten zich vooral op hun gemak voelen en het gevoel hebben dat zij behandeld zullen worden door een arts die veel ervaring en ruime kennis heeft op het gebied van hun probleem of wens.

B well B beautiful B natural B colorful B you

http://www.thebbar.nl