SkinSensible

SkinSensible’s missie is om vakkundige, veilige en verantwoorde cosmetische ingrepen toegankelijk te maken voor vrouwen en mannen die cosmetische wensen hebben, maar de stap naar een kliniek nog niet hebben durven zetten.

Skilled, safe & subtle

SkinSensible werkt uitsluitend met ervaren dermatologen die vanuit hun specialisme de huid als geen ander kennen. Deze medisch specialisten geven je transparante voorlichting, een realistisch advies en een vakkundige behandeling in een veilige en comfortabele omgeving. We werken daarbij op basis van een uitgebreid kwaliteitsmanagementsysteem en veiligheidsmanagementsysteem dat voldoet aan de nieuwste wettelijke eisen van het ‘Kwaliteitskader Cosmetische Zorg’.
Daarnaast stellen we hoge eisen aan de producten waar we mee werken en kiezen uitsluitend voor A-merken met minimale chemische toevoegingen. SkinSensible stelt een persoonlijke benadering centraal, met aandacht voor individuele wensen, verwachtingen en gevoelens. Een vertrouwensband tussen arts en cliënt is daarbij van cruciaal belang. Tenslotte streven we altijd naar een optimaal, maar tegelijkertijd subtiel en natuurlijk resultaat, dat voor anderen niet direct als een ondergane behandeling zichtbaar is.