Emmilia Dowlatshahi Dr. Emmilia Derm Aesthetics / OLVG 020 510 86 84

“De kunst van cosmetiek is om ervoor te zorgen dat iemand een jongere en frissere blik krijgt, zonder dat anderen weten waardoor dit komt.”

Dr. Emmilia Dowlatshahi heeft haar opleiding tot dermatoloog in het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam gevolgd. In 2014 promoveerde zij aan de Erasmus Universiteit op epidemiologisch onderzoek naar de comorbiditeiten van psoriasis. Zij heeft passie voor haar vak en oefent de dermatologie in de volle breedte uit in het OLVG Amsterdam en Bergman Clinics Hilversum.

De cosmetische dermatologie is een van haar aandachtsgebieden, en ze is een van de eerste dermatologen die hiervoor is opgeleid door Dr. Peter Velthuis bij Erasmus MC Aesthetics Rotterdam. Als dermatoloog heeft ze een holistische benadering van de huid. Tijdens de gezichtsanalyse geeft ze uitgebreid cosmetisch en medisch advies en haar doel is het behalen van een natuurlijk resultaat met botulinetoxine en hyaluronzuur fillers.

www.dremmilia.com

Instagram account: dremmilia_dermaesthetics

Heeft u dr Emmilia op TV gezien en wenst u een consult voor een dermatologisch probleem, dan graag een verwijzing van u huisarts vragen en laten opsturen naar het OLVG ziekenhuis in Amsterdam. U wordt dan opgeroepen voor een afspraak.